Дойде време да се запознаем с главните виновници за създаването на пътеводителя „Ком-Емине“. След 9 месеца неуморен труд, множество пътувания, смях, студ и безсънни нощи пред компютъра, вече на финалната права, смело можем да покажем лицата им:

Един различен пътеводител. За авторския екип. / 29 / Щракнете за да разгледате галериятаЖивко Момчев, проект мениджър, автор на текстовете

Живко е активен планинар и велосипедист. Квалифициран планински водач и спасител при бедствия, аварии и катастрофи. Инициатор на първата велосипедна обиколка по зелените граници на България, на кампанията „Българи на път“, на независимата платформа за туризъм „ОЙЛАРИПИ!“.

Йоанна Новакова, редакция, преводЕдин различен пътеводител. За авторския екип. / 28 / Щракнете за да разгледате галерията

Родена и израстнала в София. АкЖивкотивен сноубордист и велосипедист. Завършва Журналистика в СУ „Климент Охридски“ и магистратура по Творческо писане и Книгоиздаване в Kingston University London.

След дипломирането си живее в Цюрих, Швейцария, където усъвършенства немския си, неуморно твори и изследва величествените Алпи. Работи като редактор за младо интернационално издателство, базирано в Ню Йорк, и за ТД „Ойларипи!“.

Иван Минов, фотография, заготовка на картиЕдин различен пътеводител. За авторския екип. / 27 / Щракнете за да разгледате галерията

Родом от с. Желен, общ. Своге. Детството си прекарва в с. Церово в сърцето на Балкана. Завършва Алтернативен туризъм в ЛТУ София, след което се включва като фотограф в инициативите “Българи на път” и „Ойларипи!“

Животът в планината и работата на Иван като горски работник, му дават различна гледна точка към детайла в пейзажната фотография.

Николай Илчев, дизайн, предпечатЕдин различен пътеводител. За авторския екип. / 26 / Олтарът фалос

Роден в китния град Монтана. Дълги години се занимава с рисуване и графичен дизайн.

Завършва Алтернативен туризъм в ЛТУ, София. Оказва активно съдействие за реализирането на множество малки проекти в неправителствения сектор. Идеите му засягат актуалните проблеми на гражданското общество, възпроизведени в хумористичен стил.

Екипът на различния пътеводител

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *